вівторок, 19 січня 2016 р.

Здається немає свята більш світлого і очікуваного, ніж Різдво, коли оселі наповнюються пахощами ялинки, світлом мерехтливих вогників, запахом традиційних страв і очікуванням справжнього дива. А ще в кожній домівці завжди раді добрим гостям, колядникам і щедрувальникам.
Суботнього вечора бібліотекарі центральної бібліотеки запросили до книжкової оселі гостей на вже традиційні Різдвяні посиденьки, щоб разом послухати Божого слова з уст священика, поколядувати, повеселитися, посмакувати запашних пампушків.
Як завжди, цікавою і повчальною була наука о. Ростислава Височана, де він вміло поєднав події біблійних часів із сучасністю. Яскраве театралізоване дійство про одвічну боротьбу добра зі злом представили гостям учасники вертепу УМХ. Хлопці та дівчата, що перевтілилися у Янголів, Царів, Пастушків та інших колоритних персонажів, відтворювали події і характери героїв часів народження Христа так, ніби все відбувалося по-справжньому. А ще гості заходу з захопленням слухали колядки та щирі вітання від вокального ансамблю «Джерело», смакували пампушками та колядували всі разом.

















Немає коментарів:

Дописати коментар